We zijn gesloten op vrijdag 19/04 en zaterdag 20/04.

Herstelling

iPhone service & herstelling

iPad service & herstelling

MacBook service & herstelling

iMac service & herstelling

Wij zijn echte kraks in het herstellen van jouw iPhone, iPad & Mac

Bij Kraks laat je met een gerust hart je geliefde Apple apparaat achter want je kan vertrouwen op een perfecte herstelling. We gebruiken enkel authentieke Apple onderdelen om de hoogste kwaliteit te garanderen. Of het nu gaat om het vervangen van het scherm, de batterij, de volumeknop, of het aanpakken van complexe software issues, onze kraks hebben de expertise om je verder te helpen. Maar daar houdt het niet op. We begrijpen dat gemoedsrust een essentieel onderdeel is van het herstelproces, daarom bieden we na elke reparatie nog eens 1 jaar garantie aan.

Stap 1

Jouw 
iPhone
iPad
MacBook
iMac
Mac

is stuk en je wenst graag een professionele herstelling

Is jouw apparaat stuk? Maak je geen zorgen, wij nemen de touwtjes in handen om ervoor te zorgen dat jij razendsnel weer aan de slag kan met jouw toestel.

Stap 2

Meld jouw herstelling online aan en kom langs in onze winkel te Brugge

Plan jouw herstelling online en kom met jouw toestel langs in onze winkel.

Stap 3

We herstellen jouw device met de grootste zorg én zo snel mogelijk

Met behulp van uitsluitend authentieke Apple onderdelen, garanderen we een perfecte reparatie van jouw toestel, en dat allemaal in een mum van tijd.

Stap 4

Back on track. Je apparaat is terug in topconditie

Binnen de kortste keren is jouw toestel terug zoals voordien. Je zal nauwelijks merken dat er ooit een probleem was.

Service met de grote S

We gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat je jouw toestel razendsnel opnieuw kan gebruiken. Onze missie is niet alleen om je apparaat te herstellen, maar ook om jou de allerbeste service te bieden. We zijn gekend voor onze buitengewone persoonlijke benadering, met net dat ietsje meer. Heb je een probleem met je Apple ID, een vraag over een app of ben je je toegangscode vergeten? Ondervind je soms een gevoel van overweldiging door de steeds evoluerende technologie en heb je de behoefte aan persoonlijke begeleiding om je comfortabeler te voelen met je apparaat? Wees gerust, onze ervaren experts staan voor je klaar. Met op maat gemaakte trainingen zorgen onze kraks ervoor dat je vanaf nu vol zelfvertrouwen aan de slag kan met jouw apparaat.

*Wij werken onafhankelijk en zijn niet gecertificeerd door Apple. De originele onderdelen die wij gebruiken zijn zogenaamde “pulled”, “original new” of “original service pack” onderdelen. Wij kunnen met zekerheid garanderen dat deze producten van ongeëvenaarde Apple-kwaliteit zijn, 100% origineel.