Belangrijk: Onze nieuwe locatie is Dampoortstraat 207, 8310 Brugge. Kom langs en ontdek onze nieuwe winkel!

Wij zijn Kraks

Al sinds 2011 zijn wij dé Apple specialist in Brugge. Na meer dan 12 jaar ervaring kunnen we onszelf inmiddels echte Apple-kraks noemen. Kraks, voorheen iPhone Herstelservice, staat bekend om de allerbeste service en kwaliteit. Voor al jouw herstellingen, zowel software als hardware, kan je bij Kraks terecht. We werken uitsluitend met originele Apple onderdelen om jou van de allerbeste kwaliteit te voorzien. Service is onze nummer 1 prioriteit en dat zal je ongetwijfeld merken wanneer je langskomt.

Voor elk probleem hebben wij een oplossing en gaan we tot het uiterste om jou als klant tevreden te stellen. Kraks biedt als verkooppunt het volledige Apple assortiment aan, met bijhorende accessoires, inclusief professioneel advies en een duidelijke uitleg. Ons team van Apple-kraks zijn allesweters en leren je graag iets bij of lossen je vraagstukken op.

Onze 3 kraks

Emiel

Krak

Gauthier

Oprichter

Robin

Krak

*Wij werken onafhankelijk en zijn niet gecertificeerd door Apple. De originele onderdelen die wij gebruiken zijn zogenaamde “pulled”, “original new” of “original service pack” onderdelen. Wij kunnen met zekerheid garanderen dat deze producten van ongeëvenaarde Apple-kwaliteit zijn, 100% origineel.