Opgelet, werken in de Smedenstraat! Klik hier voor meer info.

Helpdesk

Heb je een probleem met je Apple ID, een vraag over een app of ben je je toegangscode vergeten? Technische problemen kunnen soms net zo frustrerend zijn als een gebroken scherm. Kraks to the rescue! Want voor kleine of grote softwareproblemen staan onze ervaren experts altijd voor je klaar met onze Quick Services voor al jouw Apple-gerelateerde vragen.

De meeste Quick Services kunnen tijdens onze openingsuren, zonder afspraak, “à la minute” uitgevoerd worden. Bij meerdere services of grotere ingrepen is het aan te raden om vooraf een afspraak te maken, dan maken we graag genoeg tijd voor jou vrij. Niet meteen gevonden in onderstaande lijst wat je zocht? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze shop.

Heb je een specifiek software probleem met jouw Apple toestel? Kom langs tijdens de openingsuren, en we lossen jouw probleem in no-time op!

30 EUR – 20 MIN

Wij helpen jou persoonlijk bij het instellen van je e-mailaccounts, zowel op je iPhone, iPad of Mac. Hiernaast kunnen we je bijstaan bij het organiseren van jouw mailboxen, het opstellen van een e-mailhandtekening en het terugdringen van ongewenste e-mails.

30 EUR – 20 MIN

Hulp nodig bij de configuratie van een nieuwe Apple ID of iCloud account? Dan ben je bij Kraks aan het juiste adres! Eenmaal goed instellen is belangrijk, zodat jouw gegevens goed synchroniseren of geback-upt worden. We overlopen zaken zoals iCloud+, iCloud Drive, iCloud Sleutelhanger, ‘Zoek mijn’, ‘Delen met gezin’,..

30 EUR – 20 MIN

Is het wachtwoord van jouw Apple ID zoekgeraakt? Wij helpen graag om deze opnieuw in te stellen.

30 EUR – 20 MIN

Heb je specifieke vragen rond bepaalde apps of heb je hulp nodig bij het installeren van apps via de App Store? Spring gerust eens binnen!

30 EUR – 20 MIN

De digitalisering evolueert tegenwoordig razendsnel en het is niet altijd vanzelfsprekend om hierin zelf de weg te vinden. Wij helpen bij het instellen van overheids- of bank-apps, zo ben je volledig mee met de tijd!

30 EUR – 20 MIN

Updates zorgen voor probleemoplossingen, nieuwe functies en betere beveiliging. Het is dus van belang om jouw toestel up-to-date te houden. Wij controleren en voeren updates uit op jouw iPhone, iPad, Mac, Apple TV en Apple Watch.

30 EUR – 20 MIN

Niets is vervelender dan buitengesloten worden uit jouw eigen toestel. Door verschillende keren de foute toegangscode in te geven wordt je iPhone of iPad uit veiligheid geblokkeerd en is deze niet meer bruikbaar. Gelukkig weten we daar wel raad mee!

30 EUR – 20 MIN

Geraakt jouw iPhone, iPad of Mac stilletjesaan vol en heb je hulp nodig om opslagruimte vrij te maken? Wij doen het nodige. Hiernaast kunnen de instellingen aangepast worden zodat de lokale opslag in het vervolg automatisch geoptimaliseerd wordt. Een overvolle iPhone of iPad kan plots vastlopen, waardoor jouw gegevens mogelijk verloren kunnen gaan. Wacht dus niet te lang met ingrijpen.

30 EUR – 20 MIN

Kraks biedt ook telefonische assistentie en probleemoplossing aan vanop afstand. In het geval van problemen met jouw Mac kunnen we het scherm overnemen en op afstand besturen. Dit stelt ons in staat om snel in te grijpen en problemen op te lossen zonder dat je je moet verplaatsen. Onze technici maken gebruik van de ingebouwde “Schermdeling” functie die standaard beschikbaar is op elke Mac. Daarnaast maken we ook gebruik van TeamViewer, een betrouwbaar programma voor externe toegang. Je kan het installatiebestand voor TeamViewer hier downloaden via de volgende link.