We zijn gesloten op vrijdag 19/04 en zaterdag 20/04.

Installatieservice

Bij het kiezen van een nieuw apparaat helpen we je niet alleen van A tot Z bij het maken van de juiste keuze op basis van jouw behoeften, maar begeleiden we je ook stap voor stap bij het overzetten van je oude toestel naar het nieuwe toestel. Bij de aankoop van een iPhone, iPad of Mac heb je recht op een gratis Kraks installatieservice. Wij zorgen voor een perfecte overdracht van jouw gegevens, inclusief een basisconfiguratie en optimalisatie, zodat je direct aan de slag kunt. Een uitgebreide configuratie zoals het activeren van bank- of overheids-apps, het configureren van mailaccounts, het opnieuw instellen van wachtwoorden of andere specifieke wensen zijn mogelijk mits een meerkost.

Kocht je onlangs ergens anders een nieuw Apple toestel en wil je ook volledig ontzorgd zijn bij de overzet van jouw gegevens? Kraks staat klaar met een persoonlijke service om je te begeleiden bij het overplaatsen van jouw gegevens en een basis configuratie en optimalisatie, zodat je in no-time aan de slag kan met jouw nieuw toestel.

Heb je een nieuwe iPhone, iPad of Mac gekocht? Dan zorgen wij voor het overplaatsen van jouw gegevens en de configuratie. Terwijl worden de instellingen gecontroleerd en optimalisaties doorgevoerd.

45 EUR – 30 MIN
Gratis bij de aankoop van een iPhone, iPad of Mac

Vertrouw op Kraks voor een gepersonaliseerde en zorgvuldige configuratie. Wij nemen de tijd om jouw Apple-apparaat volledig naar wens in te stellen: van e-mailaccounts en het activeren van specifieke apps zoals Itsme of Payconiq. We regelen het inloggen op al jouw sociale media accounts, stellen indien nodig wachtwoorden opnieuw in, richten je beginscherm optimaal in, en staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de volledige werking van je nieuw Apple-product.

30 EUR – 20 MIN